Tervetuloa VauvanUni.fi -verkkokauppaan

Jo pienestä pitäen kaikki vauvat ja lapset ovat erilaisia, omia persooniaan. Toiset nukkuvat hyvin heti pienestä pitäen ja joidenkin kohdalla nukkuminen alkaa sujua vasta vanhempana.

Tosiasia kuitenkin on, että uni ja nukkuminen ovat tärkeitä asioita lapsen kehitykselle, sillä nukkuessaan vauva alintajuntaisesti käsittelee päivän aikana kokemiaan asioita. Vauvan kehittymisen lisäksi pienokaisen hyvät unet ovat tärkeitä myös vanhempien jaksamisen kannalta. Jos vanhempien yöunet jäävät levottomasti nukkuvan vauvan vuoksi jatkuvasti vain muutamaan tuntiin yössä, lastenhoidon hohto katoaa nopeasti eivätkä vanhemmat jaksa päivän askareita yhtä hyvin.

VauvanUni.fi -sivusto pyrkii omalta osaltaan helpottamaan vanhempien arkea ja antamaan lapsille miellyttävämmät yöunet. Olemme keränneet yhdelle sivulle vain ja ainostaan pienten lasten nukkumiseen liittyviä tuotteita, joiden avulla arkea on mahdollista yrittää helpottaa. Valikoimassa on mm. kapaloita, unipusseja , huopia, vilttejä, musiikkimobileita sekä erilaisia soivia unileluja.

Löydät meidät myös facebookista, jossa voit kertoa meille mielipiteitäsi ja ajatuksiasi, arvostella tuotteita tai vaikka kysyä lisätietoja tuotteista.


Yritys – Pikkukoala

PikkuKoala (Y-2282400-0) on lastentarvikkeiden erikoisliike. PikkuKoala.fi verkkokauppa on perustettu omien lasten innoittamana vuonna 2010. Olemme pieni perheyritys ja tarjoamme tuotteita joista on hyötyä sekä iloa odotus-, imetys- ja vauva-aikana.

Tuotevalikoimamme koostuu pääsääntöisesti erilaisista unituotteista. Suurimmat kategoriat ovat kapalot ja unipussit.  Verkkokaupassamme on myynnissä myös äitiystuotteita, lastenvaatteita, lastentarvikkeita (hoitotarvikkeet, ruokailuvälineet), lastenkirjoja, kastelahjoja sekä muita erilaisista lapsiperheen elämää helpottavta tuotteista.

Verkkokaupasta löytyy niin tunnettuja maailmalla menestyneitä, kuin myös joitakin pienempiä ja vähemmän tunnettuja tuotemerkkejä. Valikoimassamme mm. Tomy, Fisher Price, Tommee Tippee, Infantino, Keel Toys, Noukie's, Philips Avent, Taf Toys, Tiny Love, Summer Infant, Canpol, Canboli, 9fashion, Lilliput, Kiddopotamus, Halo, Skip Hop, Gro Company ja Woombie.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme:

  • laadukkaita tuotteita
  • hyvä hinta-laatusuhde
  • lupauksensa pitävä asiakaspalvelu
  • varmat ja ajallaan tulevat toimitukset

Mikäli kaipaat jotakin tuotetta mitä et sivuiltamme löydä, kerrothan asiasta meille. Laajennamme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja autamme mielellämme sinua löytämään etsimäsi tuotteen.

PikkuKoalan verkkokauppoja ovat: www.pikkukoala.fi , www.vauvanuni.fi , www.lastentavarat.fi ja www.woombie.fi

 

Myydyimmät

 Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie luomu kapalo

Woombie luomu kapalo Luomupuuvillasta valmistettu Woombie kapalo, jossa on kaksipuoleinen vetoket..

48,98€

Woombie Air kapalo - Cool Cat & Co Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie Air kapalo - Cool Cat & Co

Hengittävä Woombie Air kapalo - Cool Cat & Co. Nyt se on taas saatavilla, saimme lisää tuot..

46,60€

Woombie kapalo ja unipussi- elefantti kuvio Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie kapalo ja unipussi- elefantti kuvio

Woombie kapalo ja unipussi norsu kuvioinnilla Muunneltava Woombie on käytännöllinen kapalon ja un..

49,08€

Woombie Air kapalo - Zebra - unisex Woombie - kapalot ja unipussit PikkuKoala

Woombie Air kapalo - Zebra - unisex

Hengittävä Woombie Air kapalo - Zebra kuosi vihreällä vetoketjulla Ihastuttavan näköinen ja hyv..

41,63€